Machines 2017-10-13T11:17:07+00:00

Welke koffiemachine past het beste bij uw bedrijf?

Bedieningsgemak, uitstraling, snelheid van uitgifte en onderhoud zijn belangrijke factoren om te bepalen welke koffiemachine het beste past in uw budget en in uw bedrijf.

Bonaventura biedt u het juiste advies voor het kopen, huren of leasen van de juiste koffiemachine.

  • Altijd lekkere koffie op het werk
  • Eenvoudig en deskundig onderhoud
  • Betrouwbare leveranciers

Uw wensen staan centraal

Bonaventura luistert goed naar de wensen van u als klant. Samen wordt er gekeken naar de beste koffiemachine voor in uw werkomgeving. Dit is afhankelijk van het aantal koffiedrinkende medewerkers en de gewenste koffiesoorten.

Koffiemachine huren

Bonaventura biedt u de mogelijkheid om een professionele koffiemachine te huren. Wij hebben zeer aantrekkelijke all-in huurmogelijkheden in combinatie met onze heerlijke koffies. U kunt hierbij de keuze maken of u de machine tevens wilt laten installeren en onderhouden.

Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken naar de passende oplossing voor uw bedrijf. Het huren van een koffiemachine is onder voorbehoud van de goedkeuring van de leasemaatschappij waar wij de huurovereenkomst onderbrengen.

Aanvullende informatie

Bij bonenkoffie worden voor elk kopje koffie de bonen apart gemalen, verser kan niet. Bij bonen- (of ook wel genoemd espresso-) machines denken we aan de Italiaanse manier van koffiezetten waarbij het bijna kokende water onder druk door de zojuist gemalen espressokoffie wordt geperst en er de bekende espresso, cappuccino en andere variaties mee worden vervaardigd. Steeds meer kantoren, instellingen en particulieren kiezen voor deze kwalitatieve manier van koffie serveren.

Voor het bepalen welke capaciteit de koffiemachine moet hebben is het belangrijk te weten hoeveel mensen de koffiemachine dagelijks gaan gebruiken. Niet alleen het eigen personeel, maar ook eventuele bezoekers.

Hebben uw medewerkers allemaal tegelijk pauze dan is de bereidingstijd van de koffie belangrijk.

  • Bij een snelle bereidingstijd wordt minder dan 15 seconden verstaan.
  • Onder gemiddeld wordt verstaan een bereidingstijd tussen de 25 en 45 seconden.
  • Onder langzaam wordt verstaan een bereidingstijd langer dan 45 seconden.