Offerte aanvragen koffie 2017-01-10T16:31:38+00:00

Vergelijken van koffieaanbieders loont

Bonaventura Coffee biedt:

  • Voor elk bedrijf een passende oplossing
  • Heldere communicatie
  • Geen contract verplichting
  • Geen afname verplichting
  • Kopen van koffiemachines
  • Huren van koffiemachines al vanaf € 22,- per maand
  • All-in concepten op maat, geen onnodige kosten

U vraagt een offerte aan voor uw MKB bedrijf om te vergelijken of omdat u Bonaventura Coffee al kent. Koffieautomaten of koffiemachines vergelijken gebeurt vaak wanneer deze aan vervanging toe zijn of omdat men niet tevreden is over de huidige koffieleverancier. Vergelijken van offertes en dienstverleningen van verschillende aanbieders kan lonen. Bonaventura Coffee stimuleert het vergelijken van verschillende leveranciers van koffieautomaten en koffiemachines. Het is vooral belangrijk om tijdens dit vergelijk te kijken naar de kiloprijzen van de aangeboden koffie. Verscheidene leveranciers bieden 750 gram in plaats van een kilo aan waardoor de prijs laag lijkt. Ook kunnen de gebruikte koffiebonen de prijs behoorlijk beïnvloeden. Wij adviseren u dan ook te vragen naar de melange. Hoeveel procent arabica en hoeveel procent robusta wordt er gebruikt? Gratis onderhoud? Gratis bestaat niet. Vaak wordt de prijs van het onderhoud verwerkt in de prijs van de koffie of in de aanschaf van de koffiemachine. Ook is het belangrijk als u veel korting of diensten gratis krijgt, te kijken welke verplichtingen hier tegenover staan. Bent u bijvoorbeeld verplicht om een bepaalde hoeveelheid koffie per jaar af te nemen? Bonaventura Coffee gelooft in open en eerlijke communicatie en bij ons kunt u dan ook een koffiemachine aanschaffen zonder verplichtingen.

Proefplaatsingen worden door verschillende aanbieders aangeboden. Bij Bonaventura zijn proefplaatsingen natuurlijk mogelijk. Koffieautomaten en koffiemachines vergelijken is erg verstandig om een goed beeld te krijgen van wat er te koop of te huur is. Bedrijfskoffieautomaten zijn in vele variaties te verkrijgen, afhankelijk van het aantal koffiedrinkers en het soort koffie wat u in uw koffieautomaat wenst. Bij Bonaventura adviseren wij u graag welke koffiemachine of koffieautomaat het beste aansluit bij uw wensen. Drinkt u graag cappuccino, latte macchiato, espresso, koffie verkeerd of normale zwarte koffie of koffie met melk. Wij weten overal een passende koffiemachine of koffieautomaat voor te vinden.

Wilt u meerdere koffieautomaten aanschaffen? Wellicht een aparte koffiemachine voor uw personeel en voor uw klanten en bezoekers? Er zijn koffieautomaten met munten en automaten die gratis koffie verstrekken. Dit is afhankelijk van uw wensen. Wanneer u advies wenst, kan Bonaventura u helpen met het maken van de juiste keuze. Aanbieders van koffieautomaten en koffiemachines kunnen ook servicecontracten aanbieden. Het is belangrijk ook de servicecontracten te vergelijken. Bij Bonaventura werken we alleen met op maat gemaakte contracten. Geen verplichten voor uw MKB bedrijf. Bonaventura zorgt bij de plaatsing dat u goede uitleg krijgt over de koffieautomaat of koffiemachine, hoe u hem moet reinigen of opstarten. De servicemonteur zal tevens de hardheid van het water meten. Vraag dan ook bij het vergelijken van koffiemachines en koffieautomaten of de prijs van een waterfilter is inbegrepen. Ook een waterslot wordt niet altijd standaard geleverd, let hier ook op bij het vergelijken van offertes.

Koffieautomaten hebben zo nu en dan onderhoud nodig, veel bedrijven willen of kunnen dit niet zelf en besteden het uit aan de leverancier van de koffieautomaat door een service-overeenkomst af te sluiten. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw koffieautomaat lang mee gaat en storingsvrij blijft. Wilt u goed advies en een goede vergelijking kunnen maken, vraag dan in ieder geval een offerte aan bij Bonaventura Coffee!