Over ons 2017-10-11T11:52:05+00:00

Aangenaam… Bonaventura Coffee

Bonaventura Coffee heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van all-in koffieconcepten in samenwerking met topmerken koffiemachines / koffieautomaten voor de zakelijke markt.

Ons concept heeft een landelijke dekking voor de zakelijke markt. Met een uitgebreid assortiment koffieapparatuur, koffie, thee, disposables en overige producten en ook een logistieke- en technische service kunnen wij onze klanten dagelijks voorzien van advies, service en ingrediënten.

Bonaventura Coffee wilt met gerichte service, een breed assortiment koffiemachines en hoogwaardige kwaliteit koffiemelanges de nummer één keuze voor uw organisatie zijn.

Als koffie expert leveren wij betrouwbare professionele koffieapparatuur op basis van eerlijk advies op maat.
Dagelijks onderhoud, preventief onderhoud of periodiek onderhoud aan uw koffiemachine kunt u bij ons zelf bepalen. Wilt u dit zelf doen of wilt u een onderhoudscontract? Bij Bonaventura heeft u altijd een keuze, wij adviseren u graag maar leggen u geen verplichten op. Voor elk bedrijf hebben wij een passende oplossing.

Geen minimale ingrediëntenafname per bestelling. Koffies, ingrediënten en overige artikelen kunt u bij ons online bestellen en worden spoedig geleverd. Indien gewenst maken wij vaste afleverafspraken en -momenten die het beste passen bij uw bedrijf.

Onze klanten herkent u aan een betrouwbare koffieautomaat, een zorgeloze koffie faciliteit en overheerlijke koffie op de werkvloer.