Services 2017-01-07T12:44:59+00:00

Onze service en meer

Bonaventura staat voor kwaliteit en service. Wij zorgen ervoor dat wij de passende koffie en koffiemachine leveren en installeren. Wij geven u een uitgebreide uitleg van de bediening en onderhoud van de koffiemachine.

Geen verplichte contracten of minimale ingrediëntenafname

Koffies, ingrediënten en overige artikelen kunt u bij ons online bestellen en worden zeer spoedig geleverd. Indien gewenst maken wij vaste afleverafspraken en momenten die u het prettigst vindt passen bij uw bedrijf.

Onverhoopt een probleem? Wij helpen u direct!

Vergeten koffie te bestellen? Een storing op de machine? Of gewoon vergeten hoe u de koffiemachine moet schoonhouden? Wij zijn zowel telefonisch, per mail of per Whatsapp bereikbaar voor u!

Onderhoud en storingen van de koffiemachine; geen verplichtingen

Dagelijks onderhoud, preventief onderhoud en periodiek onderhoud aan uw koffiemachine kunt u bij ons zelf bepalen. Wilt u dit zelf doen? Wilt u een onderhoudscontract?

  • Bij ons heeft u dit zelf in de hand.
  • Wij adviseren u graag maar leggen u hier geen verplichten op.
  • Bij de plaatsing zal de monteur de hardheid van het water meten, hij zal u dan een advies geven over een eventueel waterfilter. Voor de veiligheid zal hij tevens uitleg geven over een waterslot.
  • Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde monteurs.

All-in concept op maat

Bij Bonaventura zijn er mogelijkheden voor all-in concepten. Dit zijn geen vaste, door ons bedachte concepten maar deze stellen wij samen met u op. Op deze manier is het altijd een concept wat bij uw bedrijf past.

Wij zorgen voor de koffiemachine welke u (na acceptatie) van de leasemaatschappij huurt. Ook verzorgen wij de door u gekozen koffie voor de termijn welke gelijk is aan de huurovereenkomst van de koffiemachine. U heeft zelf de keuze voor wat betreft installatie en onderhoud van de machine en tijdstip/ hoeveelheid van ontvangst van koffie en aanverwante producten. Op deze manier betaalt u niet voor diensten of producten die voor u niet van toepassing zijn.