Waarom Bonaventura?

/Waarom Bonaventura?
Waarom Bonaventura? 2017-07-26T11:02:18+00:00

3 goede redenen om voor Bonaventura Coffee te kiezen:

1. Voor elk bedrijf een passende oplossing!

Bonaventura Coffee is ingericht om voor elk bedrijf en elk budget een passende oplossing te bieden in diverse soorten (duurzame) koffiebonen, en vriesdroogkoffies. Wij kunnen voor elke type bedrijf koffiemachines leveren. Tevens hebben wij een groot assortiment in bijproducten als cacao, melk en suikerproducten, koekjes, thee, roerstaafjes en bekers. Ook voor plaatsing en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

2. Heldere communicatie en geen contract verplichting!

Wij geloven in de kwaliteit van onze koffies, koffiemachines en service. U bent bij Bonaventura Coffee dan ook vrij van de verplichting om koffie af te nemen. Als u tevreden bent en blijft, is een contract helemaal niet nodig.

3. Huren, kopen en leasen van koffiemachines!

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in koop, huur en lease van onze koffiemachines. Wij hebben zeer aantrekkelijke all-in huur/lease mogelijkheden in combinatie met onze heerlijke koffies.

Koffieweetjes:

Wist u dat koffie de meest gedronken drank is in Nederland?

Jaarlijks drinken Nederlanders gemiddeld 165 liter koffie en wereldwijd worden meer dan 400 biljoen kopjes koffie geconsumeerd per jaar. Dit maakt koffie naast water de populairste drank.

Wist u dat koffie ontdekt is door geiten?

Het schijnt dat koffiebonen ontdekt zijn door een Ethiopische geitenhoeder. Na het eten van koffiebonen werden zijn geiten namelijk actieve ‘dancing goats’. Toen hij zelf ook ging snoepen van de bonen, kwam hij erachter dat het hetzelfde effect had op de mens. Hij vertelde dit aan de monniken in de nabijgelegen dorpjes en later werd bedacht dat van de bonen beter een heerlijke drank gemaakt kon worden in plaats van ze op te eten.

Wist u dat koffiedrinkers 65% minder kans hebben op alzheimer?

 

Wist u dat elk land van de drieënvijftig landen die koffie oogst is gelegen aan de evenaar, tussen de Kreeftskeerkring en de Steenbokskeerkring?